ЗА НАС

Роми – Тех ООД е официален представител и вносител за България на METTLER TOLEDO – Швейцария, световният лидер в производството на везни и лабораторна апаратура.

Ние предлагаме прецизни лабораторни и промишлени измервателни уреди с приложение в научноизследователската и развойна дейност, при контрол на качество и в производството за практически всички стопански отрасли.

Защо да изберете Роми – Тех

Дългогодишен опит
Повече от 30 години Роми – Тех оправдава доверието на клиентите и партньорите си.

Квалифициран персонал
Екипът на Роми – Тех отлично познава апаратите които предлагаме и специфичните изисквания на клиентите. Периодично търговският и сервизният отдел преминават през обучения за да се гарантира качеството на предлаганите продукти и високото ниво на услугите които предлагаме.

Солидна подкрепа
Огромното предимство да работим с фирма от мащабите на METTLER TOLEDO е предимство и за нашите клиенти. Всяко предизвикателство в процеса на работа е адресирано и подсигурено от огромния ресурс с който компанията разполага и положителните резултати са гарантирани.

Гарантирано съответствие
Всички продукти които предлагаме са с CE маркировка, отговарят на изискванията за добра производствена практика GMP и добра лабораторна практика GLP, на всички европейски и световни стандарти. Предлагаме проверка, калибриране, валидиране, определяне на минимално тегло на везни, квалификация и ре-квалификация на аналитични апарати, IQ/OQ/PQ.
От 2003 година Роми – Тех е сертифицирана съгласно БДС EN ISO – 9001:2015.